Caça de bruixes

Descargar Caça de bruixes PDF EPUB

Por Colleen Cross

 • Categoría: Fantasy, Books, Sci-Fi & Fantasy, Paranormal, Mysteries & Thrillers, Young Adult, Fiction, Horror, Monsters & Ghosts, Contemporary, British Detectives, Fantasy, Cozy, Fiction & Literature, Ghost, Romance, Romance, Paranormal, Women Sleuths
 • Tipo: ebook PDF | EPUB
 • Publicado: 2018-08-08
 • Tamaño: 1.12MB
 • Creador: Colleen Cross
 • Puntaje: 0/5 (0 reseñas)
 • Precio: $9.99 / AQUÍ GRATIS
DESCARGAR PDF EPUB LEER ONLINE

Para descargar el libro, registrate por 1 mes gratis. Y cancela cuando quieras.

Descripción de Caça de bruixes

Estás por descargar el libro Caça de bruixes PDF o EPUB. Escrito por el autor Colleen Cross. El ebook pertenece al género Fantasy, Books, Sci-Fi & Fantasy, Paranormal, Mysteries & Thrillers, Young Adult, Fiction, Horror, Monsters & Ghosts, Contemporary, British Detectives, Fantasy, Cozy, Fiction & Literature, Ghost, Romance, Romance, Paranormal, Women Sleuths y fue publicado en la fecha 2018-08-08. Cualquier duda o sugerencia puedes dejarla en los comentarios. COMPTE AMB ALLÒ QUE DESITGES

Un misteri paranormal de les bruixes de Westwick

La mort d’un multimilionari no és gaire bona per a un negoci! És el que diu la tieta Pearl a la Cen quan troben un cadàver a l’hostal familiar a Westwick Corners.

Tanmateix, la Cen pensa que no és cosa d’ella. Viu una vida normal apartada de la màgia per alguna cosa. Està promesa amb un noi normal i té una feina normal com a periodista, sense màgia de per mig, i un inconvenient com un assassinat al poble no pertorbarà la seva còmoda existència.

Encara que tot el poble acusi la tieta Pearl d’haver assassinat el seu hoste. Encara que el seu promès actuï d’una manera sospitosa i vegi fantasmes on no n’hi ha. Encara que el nou i atractiu xèrif, en Tyler Gates, la tracti com la més sexy de les bruixes.

Si t’agraden els misteris lleugers amb una dosi d’humor i un toc sobrenatural, t’encantarà aquesta història de bruixes!

Cada llibre de la saga conta una història diferent, i es poden llegir en qualsevol ordre.

Sobre la saga Els misteris de les bruixes de Westwick:

Registra’t per rebre notificacions a http://www.colleencross.com


Una captivadora aventura màgica. Si t’agraden els misteris lleugers t’encantaran la Cendrine West i la seva peculiar família de bruixes.


Westwick Corners no és el típic poblet. Ni tan sols un poble fantasma normal i corrent. És on la gent es perd i on les bruixes entrenen la seva màgia sense cridar massa l’atenció. Aquesta combinació el converteix en un lloc interessant on mesclar els misteris i l’humor, i les bruixes sempre són el centre d’acció.

La cuina de la Ruby, les investigacions de la Cendrine i l’escola de màgia de la tieta Pearl sempre cerquen l’ingredient secret que impulsi les bruixes a la fama i la fortuna i torni a fer brillar el poble de Westwick Corners. Les bruixes sempre treballen en noves oportunitats de negoci per l’hostal Westwick Corners, el bar Embruix i, per descomptat, l’Escola d’Encanteri Pearl, on les bruixes van a desentranyar enigmes, conjurar encanteris i crear nous misteris màgics. Llàstima que sempre es distreguin perquè ocorren successos estranys a Westwick Corners, des de petits delictes fins a assassinats.

La família West sempre ha estat a Westwick Corners i sempre hi estarà. Descendeixen d’una llarga estirp de bruixes que ha viscut a Westwick Corners des de la seva fundació. Bruixes que desvelen misteris, resolen crims i ajuden qui ho necessita.

Són un conjunt de bruixes de tots els estils, perquè embruixar és una de les coses típiques que es fan a un poblet. Tothom ajuda. Fins i tot el fantasma de l’àvia Vi s’entremet i investiga. Però quan totes estiren, no ho fan sempre en la mateixa direcció. Si t’agraden les endevinalles, les rialles i les sagues de misteri, t’encantarà aquesta col·lecció. Bestsellers en català

disponible en format electrònic i en paper.

La següent aventura de la saga ocorre la Nit de Nadal. Mentre hi hagi lectors que gaudeixin amb les meves històries, continuaré escrivint-les. Gràcies per la lectura!

Comentarios sobre el libro Caça de bruixes

 • 5
  Maria Beqvilu
  Por fin puedo descargar este libro, gracias por subir Caça de bruixes descargando!!!
 • 4
  andres lasola
  para los que preguntan cómo descargar el libro, tienen que registrarse, es gratis por 1 mes, eso es todo. chau
 • 3
  Anónimo
  Caça de bruixes es el libro que estaba buscando ya lo tengo en mi pc gracias.
 • 4
  lau gonzales
  gracias por la descarga si funciona.
 • 3
  fede tiffani
  quiero recomendar este libro Caça de bruixes si todavía no lo descargaron deberían hacerlo gracias.
 • 3
  ROMAN
  por fin!!!!!!!! gracias al admin de esta página
 • 1
  carla
  ya me registré en la membresia y hay muchos otros libros interesantes también!